Twee geweldige optredens met een finale plaats!


Het laatste weekend van oktober en de eerste zaterdag van November stonden in het teken van twee gave optredens. Op zondag 29 oktober stonden de mannen van Scarlet Rose op het Breakout festival in Erp. Een bandwedstrijd waarvan 4 bands streden om een finale plaats in februari 2018. Op zaterdag 4 november stonden de heren in muziekcafé Lohengrin te ’s-Hertogenbosch waarin werd deelgenomen aan de Bossche Band Battle.


De twee optredens stonden wederom in het teken om een vette show te geven met eigen geschreven muziek. Shows die Scarlet Rose eerder dit jaar al gaf tijdens de festivals Jampop, Helvoirts Weekend, Bork Totaal en in zalen zoals “De Vorstin” in Hilversum. Hoewel de jury van de Bosche Band Battle enorm lovend was over de sound en het op elkaar ingespeeld zijn van de band, gingen de heren een week voorafgaand nog een stapje verder. Een mooie eerste plaats tijdens het Breakout Festival is een prachtige start van de wintermaanden.


Was je er niet bij? Check hieronder de video van Scarlet Rose met nummer Inspirational Insane. Live @ Breakout Festival Erp